Talmannen Andreas Norlén besöker Jämtlands län

Jämtlands län

Tisdagen den 21 november 2021 besöker talmannen Andreas Norlén Jämtlands län. Programmet har fokus på demokrati och görs som ett led i riksdagens firande av demokratins genombrott för hundra år sedan.

Besöket genomförs i samarbete med landshövding Marita Ljung som är den nya landshövdingen i Jämtlands län. Hon är född 1962 och var tidigare affärschef för Almi Företagspartner i Mälardalen. Hon utsågs till landshövding i Jämtlands län i februari 2021 och tillträdde posten den 1 april 2021.

Några av talman Andreas Norléns uttalande om demokrati

– Hela Sveriges riksdag firar hela Sveriges demokrati och därför besöker vi alla delar av landet inom ramen för demokratijubileet. Under besöket i Jämtlands län vill vi öka kunskapen om demokratins genombrott och inspirera till samtal om demokratins vikt och vilka utmaningar demokratin står inför, säger Andreas Norlén.

Några av talman Andreas Norléns uttalande om demokrati

Published by Stockholms Nyheter

Empaah Empaah och Empa Empa är mina internet och facebook namn. Också Fana Fanasame och Paah1824.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: